Over Lavina

Ik ben Lavina, de oudste dochter van Dees.

Ik ben als sinds 2020 in de leer bij Dees Creations en vanaf half 2021 heel serieus met voornamelijk het bak gedeelte. In 2023 volgde ik geen school meer, alleen nog thuis studies, dus ben ik meer in de keuken bij het vullen en decoreren gaan werken. Inmiddels werk ik fulltime met mijn mams en dat is superleuk!

Half 2024 heb ik de koekjes teruggebracht bij Dees Creations onder de naam Lavina’s Koekjes.

Dit zijn heerlijke suikerkoekjes met een dus laagje fondant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo leuk voor een bruiloft of babyshower. Of om te trakteren op school, want de koekjes zijn heel makkelijk mee te geven.

Hier is de link naar alle mogelijkheden voor Lavina’s Koekjes.

Heel veel kijkplezier op de website en bij mijn koekjes.

Liefs Lavina.