Over Dees

Ik ben Desiree, oftewel Dees. Ik ben een moeder van 2 meiden, Lavina en Selena, die het maar wat gaaf vinden dat mams taarten maakt. Ze zijn mijn grootste fans.

Ik ben erg gedreven in mijn vak en een echte perfectionist. Hygiëne staat bij mij hoog in de prioriteitenlijst. Ik werk volgens de hygiënecode en Haccp richtlijnen.

Overdag, in alle rust, wanneer de kids op school zitten, bak ik mijn kapsels (de biscuit). Wanneer mijn gezin slaapt, maak ik de taarten op.

Ik vind het heerlijk om ’s nachts of vroeg in de ochtend te werken, terwijl iedereen nog diep in slaap is. Zo kan ik me volledig concentreren en 100% gefocust de leukste opdrachten uitwerken. Lekker in mijn eigen keukentje, muziekje aan, helemaal in mijn element…

Ik ben 10 jaar werkzaam geweest als voedingsassistente in een ziekenhuis. Daardoor ben ik zeer ervaren met allergieën, intolerantie, religie en hygiëne.

Klantvriendelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik sta graag voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en uw wensen helemaal perfect te realiseren. Elke vraag is welkom en rare vragen bestaan niet, dus stel ze gerust.

Liefs Dees